Op 1 maart werd een nieuwe, professionele Belgische veiling website gelanceerd die zich specifiek richt op toerisme en vrije tijd. Met veilingen.vakantie.be wil Mali Media Group zijn positie op de online reismarkt verder verstevigen door het introduceren van dit concept in België.

Breed aanbod

Dagelijks worden al tientallen arrangementen geveild tegen lage startbiedingen. Naast de traditionele zon- en autovakanties vind je er ook spectaculaire vrijetijdsarrangementen, zoals een luchtdoop of een rit met een Porsche. Ook liefhebbers van wellness kunnen meebieden op een aantal interessante arrangementen.

In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders van dergelijke arrangementen ligt de kracht van Veilingen.vakantie.be in het feit dat het startbod van de veilingen erg laag ligt, vaak tot 70% onder de gangbare prijzen. Afhankelijk van de vraag, kunnen hier dus unieke deals gesloten worden. Ook voor aanbieders van reizen of vrijetijdsarrangementen is deze website een interessant platform om hun arrangementen en bestemmingen te promoten. “We merken nu al dat naast de originele vrijetijdsaanbiedingen ook de traditionele arrangementen, zoals een weekend aan zee, goed blijven scoren”, aldus Lieven Lekens, oprichter van Veilingen.vakantie.be. “Uiteraard blijven we ons aanbod wekelijks uitbreiden. Door het uitgebreide netwerk van onze contacten via www.vakantie.be, kunnen we makkelijk inspelen op de nieuwe trends en vraag binnen de markt.”

Hoe werkt het?

Meebieden op een vakantieveiling is eenvoudig: het volstaat om te registreren op de website (eventueel zelfs via Facebook of Twitter) en een bod uit te brengen op je favoriete veiling. Wanneer iemand je bod overtreft, krijg je hier automatisch melding van per email.

Om potentiële bieders op de hoogte te houden van nieuwe veilingen spelen de sociale media een grote rol binnen veilingen.vakantie.be. Naast de email nieuwsbrief die wekelijks wordt uitgestuurd, zullen de nieuwste veilingen of speciale thema-acties onmiddellijk aangekondigd worden via de sociale media.

Jouw ervaringen?

Heb jij al eens meegeboden op de veilingsite van vakantie.be? Deel hier jouw ervaringen!